Yoga

Yoga

Datum en tijd
Datum - 16/01/2018
13:00 - 14:00

Categorie


Iedereen kan yoga volgen, ook als het lichaam niet zo soepel is. Het ervaren van de oefeningen, maar ook het oefenen op zich zijn voldoende om jezelf steeds fitter en meer ontspannen te doen voelen. Je hoeft tijdens de oefeningen nooit verder te gaan dan je kan. Belangrijk is het luisteren en het leren herkennen van de signalen die je lichaam doorgeeft.
Door middel van eenvoudige oefeningen, gericht op het lichaam, de ademhaling, ontspanning en concentratie kunnen veel positieve effecten bereikt worden. Je kunt onder andere meer energie in het lichaam ervaren, maar ook ontspanning, vermindering van stress, verbetering van de lichaamshouding en lichaamsbewustzijn, kracht en lenigheid.

Naast de oefeningen is er, voor en na de les, altijd  gelegenheid met elkaar te praten en in te gaan op individuele vragen van deelnemers. Aan de hand van de lessen kan je ook zelf thuis aan de slag. Dat kan de balans bevorderen in jouw dagelijks leven.

Praktische informatie
Iedere maandagochtend, dinsdagmiddag en donderdagochtend geeft een professionele begeleider yoga les in het Inloophuis.
Maandag en donderdag zijn de lessen van 10.00 tot 11.00 uur door Bob Brouwer.
Op dinsdag zijn de lessen van 13.00-14.00 uur door Sheritan Paltan.

Gezien de belangstelling voor de yoga, verzoeken wij je vriendelijk je van te voren aan te melden bij het Inloophuis. De kosten bedragen 5,00 per keer.
Het is handig om zelf een badlaken mee te nemen. Draag tijdens de lessen loszittende en nergens knellende kleding. Voor onze groepsactiviteiten zoals yoga en het Open Atelier kunt u gebruik maken van een Ooievaarspas, je krijgt dan 50% korting.

Aanmelden
Voor deze activiteit kan je je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.

Informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Inloophuis, telefoon (070) 308 06 54 of info@inloophuishaaglanden.nl

Kijk op ons Twitteradres (@inloophuis070) of op Facebook (Inloophuis Haaglanden) voor de meest actuele informatie.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.

0