Tim Akkerman, De Règâhs, Sjaak Bral en nog veel meer topartiesten.
Koop nu je kaartjes voor het grote Benefietspektakel
van Inloophuis Haaglanden op 27 november.

Reserveren via: www.rijswijkseschouwburg.nl

Laatste Nieuws

22-9-2016

Prostaatkankermiddag begeleid door bijzondere vrijwilligers

“Het is waardevol voor lotgenoten om hun verhaal te kunnen doen, te luisteren en waar mogelijk hen te helpen naar het zoeken van oplossingen,” zegt Annet Zwinkels, vrijwilligster bij Inloophuis Haaglanden. “Het is fijn om samen te werken met ervaringsdeskundigen van de PKS (ProstaatKankerStichting), zo is kwaliteit optimaal gewaarborgd”. De eerste lotgenotenmiddag voor mensen met prostaatkanker vindt plaats op donderdag 29 september van 14.00 – 16.00 uur bij het Inloophuis.

12-9-2016

Contactochtend voor allochtone patiënten met kanker en hun naasten

Taalbarrières, cultuurverschillen, bespreekbaarheid van kanker en gebruik van de zorg. Dit zijn slechts enkele redenen waarom allochtone patiënten met kanker mogelijk op een andere manier met hun ziekte omgaan dan autochtone patiënten. Hierdoor zijn zij vaak minder goed geïnformeerd. Vanaf 28 september verzorgt Stichting Gezondheid Allochtonen Nederland (SGAN) maandelijks bij het Inloophuis een contactochtend voor deze doelgroep en hun naasten.

5-9-2016

Themamiddag ‘Hoe steun ik mijn leerling die thuis met kanker te maken heeft?’

Themamiddag voor leerkrachten en intern begeleiders op woensdag 28 september ‘Hoe steun ik mijn leerling die thuis met kanker te maken heeft?’

More