Eerste sponsoractie voor Inloophuis: spinning marathon Sportcity Rijswijk

Eerste sponsoractie voor Inloophuis: spinning marathon Sportcity Rijswijk

Op zaterdag 20 januari is er bij Sportcity Rijswijk een spinning marathon van 10.15 – 13.15 uur en Inloophuis Haaglanden is het goede doel.

Inloophuis Haaglanden organiseert op 8 mei een glazen open huis. Dat houdt in dat een aantal mensen zich laat “opsluiten” in ons huis, om geld, goederen en diensten voor ons in te zamelen. In shifts van 2 uur gaan zij bellen met hun netwerk. Daarnaast vinden er sponsoracties plaats in de periode daarvoor en op de dag zelf. De opbrengst wordt die dag naar ons huis gebracht.

Wil je graag iets bijdragen: elke gift is welkom, dus ook giften in natura, bijvoorbeeld een jaar lang gratis koffie en koekjes voor de gasten van het Inloophuis.

Wij zijn er trots op dat Sportcity Rijswijk het spits afbijt  met haar spinning marathon voor ons glazen open huis evenement. Doe mee, nog leuker is het om mee te doen met een aantal mensen, zodat je elkaar kunt afwisselen.

Inschrijven kan bij de receptie van Sportcity Rijswijk, Dr. H. Colijnlaan 343 of bel 070 – 3945345. Je betaalt € 5 per uur en dat bedrag komt geheel ten goede aan het Inloophuis.