Programma WereldKankerDag 4 februari

Programma WereldKankerDag 4 februari

Op zondag 4 februari,  WereldKankerDag, bieden wij een mooi programma. We kijken naar de documentaire ‘Maar jij hebt kanker’, er is ruimte voor gesprek en discussie en we gaan lekker eten. We kunnen je dit programma aanbieden dankzij een mooie subsidie van Roparun.

WereldKankerDag is uitgeroepen tot internationale bewustwordingsdag, waarop mensen in de hele wereld stilstaan bij kanker. Vrijwel alle bij IPSO aangesloten inloophuizen en psycho-oncologische centra houden open dagen en organiseren activiteiten. Inloophuis Haaglanden vertoont een bijzondere documentaire ‘Maar jij het kanker’. Dieske van Reemst pakte haar camera en filmde het proces van haar moeder met borstkanker (Jannie Oskam). ‘Maar jij hebt kanker’ is een openhartig familieportret dat laat zien hoe iedereen in het gezin op zijn eigen manier met de ziekte om gaat, tijdens maar ook na de behandelingen.

Programma zondag 4 februari

10.30 uur: ontvangst met koffie/thee/lekkers

10.50 uur: welkom en introductie Inloophuis Haaglanden

11.00 uur: documentaire ‘Maar jij hebt kanker’

11.40 uur: napraten – er is ruimte voor een individueel gesprek met onze gastvrouwen indien gewenst

12.15 uur: lekkere lunch, rondleiding door het Inloophuis

13.15 uur: einde programma

Deze dag is bedoeld voor patiënten, naasten, gezinnen, professionals en andere belangstellenden die met kanker te maken hebben (gehad).

Je kunt je opgeven via deze website, via de e-mail info@inloophuishaaglanden.nl of telefonisch via 070 3080654.