Samenloop voor Hoop Haaglanden 26 en 27 mei 2018: help je mee?

Samenloop voor Hoop Haaglanden 26 en 27 mei 2018: help je mee?

Inloophuis Haaglanden doet op zaterdag 26 en zondag 27 mei van 14.00-14.00 uur mee aan de Samenloop voor Hoop Haaglanden in park Vreugd en Rust in Voorburg.

Een Samenloop voor Hoop is een bijzonder evenement, waarmee we het leven vieren, we zetten (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, we herdenken de overledenen en zamelen zoveel mogelijk geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Het is een 24-uurs wandelevenement, waaraan iedereen kan meedoen, individueel of in een team.

Inloophuis Haaglanden neemt de organisatie van het gedeelte voor de eregasten voor zijn rekening. Dat houdt in, dat we een mooi programma gaan organiseren voor (ex)kankerpatiënten. Zij zijn de eregasten van dit evenement en zij lopen de eerste ronde op het parcours.

Daarnaast zal het Inloophuis een kraam bemensen om voorlichting te geven aan bezoekers. We gaan ook proberen om een eigen Inloophuisteam samen te stellen onder leiding van een teamcaptain.

We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen met organiseren van de verschillende onderdelen en bemensen van de kraam. Bel of mail ons en we vertellen je meer. Noteer de data alvast in je agenda!