Welkom bij Inloophuis Haaglanden

Welkom bij Inloophuis Haaglanden

Inloophuis Haaglanden biedt een ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek aan mensen met kanker en hun naasten. Op verschillende manieren proberen we bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven. Een leven met, maar ook ná kanker. Gasten vinden bij ons een luisterend oor en een plek waar zij contact kunnen leggen met lotgenoten. Dit geeft hen de steun die zij nodig hebben. Bijvoorbeeld om weer in de eigen kracht te komen. Wij bieden ook een diversiteit aan bijeenkomsten en activiteiten, zoals yoga, creatieve workshops en cursussen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor jongeren van 5 tot 25 jaar.

Kom eens langs bij  ons inloophuis. Je kunt gewoon binnenlopen voor een praatje. Er is altijd iemand aanwezig om je welkom te heten op de dagen dat wij open zijn. Of je kunt meedoen met een van de activiteiten. Bij Inloophuis Haaglanden geldt: praten over kanker mag, maar hoeft niet.

Voor wie
Inloophuis Haaglanden is er voor mensen die wonen in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen-Ypenburg, Zoetermeer, Nootdorp en Wateringen. Woon je elders in Zuid Holland? Dan ben je uiteraard ook welkom, maar dan kun je misschien een inloophuis vinden dat dichter bij je woonplaats is. Kijk hiervoor op www.ipso.nl.