Bedrijven

Bedrijven kunnen ons steunen met giften. Onder bepaalde voorwaarden kan je bedrijf de giften aftrekken van de omzetbelasting. Onderstaande link geeft meer informatie over de voorwaarden. Aftrek voor bedrijven

Ik steun het Inloophuis omdat zij de zaken goed voor mekaar hebben in dubbele betekenis: goed voor de mensen en goed georganiseerd.

Han Hofman, directeur Hoogenraad NVM Makelaars

Donatie als alternatief kerst-, verjaardag- of jubileumcadeau
Steeds meer bedrijven steunen goede doelen tijdens de feestdagen. Bij de jaarlijkse kerstcadeaus kunnen bedrijven hun werknemers de mogelijkheid bieden om de waarde daarvan aan het Inloophuis te schenken. Ook andere feestelijke aangelegenheden zijn cadeaumomenten waarbij je aan je relaties je voorkeur voor financiële steun aan het Inloophuis duidelijk kan maken.

In natura
Als bedrijf kun je ons in natura steunen, door het schenken van (kantoor) benodigdheden, meubilair, materialen voor onze workshops, PR-materiaal, enz. Zie hiervoor de in natura pagina. Dit kan natuurlijk ook door deze materialen of diensten tegen een gereduceerde prijs te leveren.

Een greep uit onze sponsors
Ben je benieuwd wie ons in het verleden heeft gesteund en wat ze precies hebben gedaan? IP Bernard Sanders heeft bijvoorbeeld in 2015 geld aan het Inloophuis gedoneerd in plaats van het jaarlijkse kerstcadeau voor haar werknemers. In de volgende artikelen lees je meer over onze sponsors en donateurs.

Inloophuis ontvangt 2000 euro van Kringloopwinkel Wateringen-Kwintsheul

Rabobank Stimuleringsfonds doneert voor jongerengroep en Kidsclub

Donaties voor het Inloophuis

Heb jij ook interesse om met je bedrijf ons te steunen? Neem dan contact op met de werkgroep Fondsenwerving, telefoon 070 30 80 654 of stuur een e-mail naar info@inloophuishaaglanden.nl.