Activiteiten

13 september 2022

Zondagochtend workshop Beelden Werken

Door te schilderen, tekenen, boetseren of andere creatieve bezigheden die bij je passen, kan je soms makkelijker uitdrukking geven aan wat er zich in je afspeelt. Kom je ook mee Beeldend Werken?
25 augustus 2022

Workshopreeks Esther van Apeldoorn

Tijdens de workshops krijg je informatie over een onderwerp en dan ga je aan de slag, helemaal gericht op jouw eigen situatie. Geen uitgebreide verhalen, maar vooral ruimte voor krachtige tips en aandacht voor jouzelf.  
25 augustus 2022

Themabijeenkomst voor mantelzorgers

Esther van Apeldoorn organiseert een themabijeenkomst voor mantelzorgers met het thema: 'En ik?'. 
25 augustus 2022

Burendag

Kom je ook langs bij Burendag? Naast allerlei leuke activiteiten en een hapje en een drankje zullen we het naambordje met de nieuwe naam van ons centrum onthullen.
28 juli 2022

Samen koken en eten

Samen koken en eten is gezelliger dan alleen. Daarom organiseren we een kook- en eetmoment in het centrum. Lekker samen kokkerellen en kletsen. Eet je mee?
22 juni 2022

Samen lunchen

Het is zomer! En dat betekent picknicken! Lekker samen op ons terras. Schuif jij aan?
19 mei 2022

Wandelen met Esther van Apeldoorn

Esther van Apeldoorn neemt je mee op een wandeling op verschillende plekken in Den Haag aan de hand van een thema. Wandel je mee?
23 maart 2022

Wandelen op de donderdag

Kom mee wandelen met Johnnie!!! Iedere donderdagmorgen vanaf de Mexicosingel (INLOOPHUIS) We vertrekken om 10:30 uur. Uiterlijk 12:00 uur weer terug voor een bakkie en een nababbel.
22 februari 2022

Rouw op je dak

Wil je vrouwen ontmoeten die hun partner recent zijn verloren, al langer geleden zijn verloren of weten dat ze hun partner zullen gaan verliezen? Neem dan deel aan de lotgenotengroep Rouw op je dak.
8 augustus 2021

Ontspanningsmassages en stoelmassages

We bieden ontspanningsmassages aan in ons Inloophuis. Een massage biedt je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Gun jezelf zo’n fijn ontspanningsmoment.
1 augustus 2021

Op de koffie

Soms heb je even geen zin om er thuis weer over te beginnen. Wil je anderen niet tot last zijn. Of wil je er even tussenuit en een praatje maken met een bak koffie of thee. Weet dan dat je bij Inloophuis Haaglanden terecht kan.
8 juni 2021

Hervinden veerkracht

Na de diagnose kanker is niets meer hetzelfde en niks is meer vanzelfsprekend. Maaltie Ramcharan begeleidt je graag in jouw proces. Zij laat zich vooral leiden door jouw inbreng. Ze koppelt een stukje theorie aan een oefening die ruimte laat voor persoonlijke ervaringen.
1 juni 2021

Yoga

Iedereen kan deze yogales volgen, ook als je lichaam niet zo soepel is. We bieden op maandagochtend en woensdagavond yoga aan. Je moet je voor deze lessen aanmelden.
19 april 2021

Contactmoment nabestaanden

Iedereen, die na het overlijden van een partner (of ander familielid) met lotgenoten wil praten, is welkom.
8 april 2021

Heartpillows maken voor vrouwen met borstkanker

Kom op de tweede vrijdagochtend van de maand naar Inloophuis Haaglanden om hartvormige kussens te maken.
16 maart 2020

Gratis e-book over tongkanker

'Papa gaat over de tong' gaat over de vader van Carlijn die tongkanker en mondbodemkanker heeft overleefd.