Activiteiten

22 juni 2022

Visdag

Hij is terug! De welbekende visdag. Eet je lekker een visje mee op ons terras?
22 juni 2022

Picknick op ons terras

Het is zomer! En dat betekent picknicken! Lekker samen op ons terras. Schuif jij aan?
22 juni 2022

Bloemenlampion maken met Ida

Zin om lekker creatief bezig te zijn? Deze zomer maakt Ida samen metjou mooie bloemenlampionnen. Ben je er bij?
31 mei 2022

Kledingruil

Tijdens de kledingruil is iedereen welkom om tussen de kledingrekken te snuffelen. Zie je iets wat je leuk vindt? Neem het lekker mee! Er is een plekje om de kleding te passen maar naar huis meenemen om te passen mag ook. Je kunt ook zelf kleding meenemen die je zelf niet meer draagt. Dan kunnen andere deze meenemen.
31 mei 2022

Bloemtaarten maken

In juni gaan we mooie bloementaarten maken! Niet om te eten, maar ter decoratie van je huis. Onder leiding van gastvrouw Ida gaan we in de ochtend van 21 en 23 juni aan de slag. Ben jij er bij?
19 mei 2022

Wandelen met Esther van Apeldoorn

In de maand juni neemt Esther van Apeldoorn je mee op een wandeling op verschillende plekken in Den Haag aan de hand van een thema. Wandel je mee?
23 maart 2022

Mandala’s tekenen

Ank is er om de week op de maandag om met jullie Mandala's te tekenen en kleuren. Haar workshops draaien niet om therapie en spiritualiteit, maar om lekker creatief bezig te zijn. Doe je mee?
23 maart 2022

Wandelen op de donderdag

Kom mee wandelen met Johnnie!!! Iedere donderdagmorgen vanaf de Mexicosingel (INLOOPHUIS) We vertrekken om 10:30 uur. Uiterlijk 12:00 uur weer terug voor een bakkie en een nababbel.
22 februari 2022

Rouw op je dak

Wil je vrouwen ontmoeten die hun partner recent zijn verloren, al langer geleden zijn verloren of weten dat ze hun partner zullen gaan verliezen? Neem dan deel aan de lotgenotengroep Rouw op je dak.
8 augustus 2021

Ontspanningsmassages en stoelmassages

We bieden ontspanningsmassages aan in ons Inloophuis. Een massage biedt je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Gun jezelf zo’n fijn ontspanningsmoment.
1 augustus 2021

Op de koffie

Soms heb je even geen zin om er thuis weer over te beginnen. Wil je anderen niet tot last zijn. Of wil je er even tussenuit en een praatje maken met een bak koffie of thee. Weet dan dat je bij Inloophuis Haaglanden terecht kan.
8 juni 2021

Hervinden veerkracht

Na de diagnose kanker is niets meer hetzelfde en niks is meer vanzelfsprekend. Maaltie Ramcharan begeleidt je graag in jouw proces. Zij laat zich vooral leiden door jouw inbreng. Ze koppelt een stukje theorie aan een oefening die ruimte laat voor persoonlijke ervaringen.
1 juni 2021

Yoga

Iedereen kan deze yogales volgen, ook als je lichaam niet zo soepel is. We bieden op maandagochtend en woensdagavond yoga aan. Je moet je voor deze lessen aanmelden.
19 april 2021

Contactmoment nabestaanden

Iedereen, die na het overlijden van een partner (of ander familielid) met lotgenoten wil praten, is welkom.
8 april 2021

Heartpillows maken voor vrouwen met borstkanker

Kom op de tweede vrijdagochtend van de maand naar Inloophuis Haaglanden om hartvormige kussens te maken.
16 maart 2020

Gratis e-book over tongkanker

'Papa gaat over de tong' gaat over de vader van Carlijn die tongkanker en mondbodemkanker heeft overleefd.