Activiteiten

2 december 2021

Workshopreeks Esther van Apeldoorn rondom rouwen en verlies

Samen met jullie wil Esther van Apeldoorn in gesprek over de gevolgen van je ziekte en hoe je met alles wat je overkomt, toch zelf een deel kan bepalen hoe je je voelt en hoe je met alles omgaat. Daardoor kan je, ondanks je ziekte, je toch prettiger voelen en meer doen wat je wilt. Informatie en inzicht over rouwen, omdat je ziek bent, gaat je hierbij helpen.
25 november 2021

Aanschuiven aan de Gelukstafel van Vraagelkaar

Wil jij ook graag een sprankje geluk ervaren en nieuwe mensen leren kennen? Schuif aan bij de coaches van Vraagelkaar aan de Corona-proof gelukstafel bij ons in het Inloophuis. Deelname is gratis en voor alle leeftijden. Vraagelkaar is te herkennen aan rode kleding en tafelkleden met witte stippen.
8 augustus 2021

Ontspanningsmassages en stoelmassages

We bieden ontspanningsmassages aan op maandag- en vrijdagochtend en op woensdagavond. Nieuw zijn ook de mogelijkheid voor stoelmassages! Elke tweede en derde vrijdag van de maand.
1 augustus 2021

Op de koffie

Soms heb je even geen zin om er thuis weer over te beginnen. Wil je anderen niet tot last zijn. Of wil je er even tussenuit en een praatje maken met een bak koffie of thee. Weet dan dat je bij Inloophuis Haaglanden terecht kan.
8 juni 2021

Hervinden veerkracht

Na de diagnose kanker is niets meer hetzelfde en niks is meer vanzelfsprekend. Maaltie Ramcharan begeleidt je graag in jouw proces. Zij laat zich vooral leiden door jouw inbreng. Ze koppelt een stukje theorie aan een oefening die ruimte laat voor persoonlijke ervaringen.
3 juni 2021

Creatief schrijven

Schrijf met ons mee en sta versteld van je eigen schrijfsels.
1 juni 2021

Yoga

Iedereen kan deze yogales volgen, ook als je lichaam niet zo soepel is. We bieden op maandagochtend en woensdagavond yoga aan. Je moet je voor deze lessen aanmelden.
23 april 2021

Open atelier

Wees welkom in ons open atelier waar je lekker creatief aan de slag kunt gaan. We hebben aardig wat materialen waar je uit kunt kiezen. Verf, pastelkrijt, wol, inkt, vilt, kleurpotloden, borduurgaren, etc.
19 april 2021

Contactmoment nabestaanden

Iedereen, die na het overlijden van een partner (of ander familielid) met lotgenoten wil praten, is welkom.
16 april 2021

Helend (iconen) kleuren

Je werkt via deze workshop op een diep niveau aan jezelf. Je gaat kennis maken met Helend kleuren. Hierbij gebruiken we Iconen, tekeningen met Heilige Geometrie als basis.
10 april 2021

Haken en breien

Kom je bij ons haken en breien? Er zullen kleine voorwerpen, zoals een sleutelhanger buideltje, worden gemaakt.
8 april 2021

Heartpillows maken voor vrouwen met borstkanker

Kom op de tweede vrijdagochtend van de maand naar Inloophuis Haaglanden om hartvormige kussens te maken.
16 maart 2020

Gratis e-book over tongkanker

'Papa gaat over de tong' gaat over de vader van Carlijn die tongkanker en mondbodemkanker heeft overleefd.