Activiteiten

30 september 2019

Heartpillows maken

Met deze kussentjes kun je iemand een hart onder de riem steken.
30 september 2019

Creatief schrijven – de kracht van kwetsbaarheid

Woorden geven aan je gedachten, inzichten ervaren en vooral ontspannen schrijven en delen. Schrijfervaring is niet nodig.
19 september 2019

Bijeenkomst hervinden veerkracht

Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte om lief en leed te delen maar vooral ook om te lachen. Het is veilig, warm en liefdevol.
27 mei 2019

Creatief schrijven – de kracht van kwetsbaarheid

Woorden geven aan je gedachten, inzichten ervaren en vooral ontspannen schrijven en delen. Schrijfervaring is niet nodig.
30 januari 2019

Handenmassage

Een handenmassage heeft ook een zeer ontspannende werking op het hele gestel.
28 oktober 2019

voorstelling Niemandsland binnenkort onderwerp in documentaire

Er zijn nog plaatsen vrij voor de voorstelling van Niemandsland. Dan heb je vast een voorproefje op de documentaire die binnenkort op TV is en waarin Hella de Jonge de communicatie tussen arts en patiënt onder de loep neemt… Aanmelden via info@inloophuishaaglanden.nl
24 oktober 2019

Palliatief cafë: kanker in het gezin

En ineens staat je leven op z’n kop: kanker. Als er iemand binnen het gezin kanker krijgt, komt dat hard aan en raakt dat het hele gezin. Wat gebeurt er met een gezin na de diagnose kanker, wat betekent het voor de kinderen en de ouders of voor andere familieleden of […]
10 oktober 2019

Stoelyoga

Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Het is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. De yogales is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Tijdens de […]
10 oktober 2019

Heerlijke Ontspanningsmassage

Een massage biedt je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Gun jezelf zo’n fijn ontspanningsmoment. Je kunt kiezen tussen een ontspanningsmassage van 30 minuten of 60 minuten. Natuurlijk kan de massage worden aangepast en afgestemd op jouw specifieke wensen. Wanneer: Elke vrijdagmorgen van 10.00-13.00 uur. Op afspraak. Elke 3e […]
16 september 2019

Activiteiten voor jongvolwassenen

Voor mensen tussen de 20-35 jaar die met kanker te maken hebben (gehad).
12 september 2019

Loskomen en loslaten – van klacht naar kracht

Interactieve workshop: wat is voor jou nu eigenlijk écht belangrijk?
10 september 2019

Zondagochtend workshops Beeldend werken

Door creatief bezig te zijn met dat wat bij je past in deze workshop, kan je soms makkelijker uitdrukken wat er zich in je afspeelt.
27 november 2018

Jongerengroep

Meestal op de laatste dinsdagavond van de maand is er voor jongeren van 12-25 jaar een Jongerenavond. Tijdens deze avond ontmoet je andere jongeren die zelf of in hun omgeving te maken hebben met kanker.
27 november 2018

Yin Yoga

Iedereen kan deze yogales volgen, ook als je lichaam niet zo soepel is. Dat kan de balans bevorderen in je dagelijkse leven.
17 oktober 2018

Ontspannende voetreflexmassage

Je voeten worden met een lekkere warme massageolie gemasseerd. Na de massage voel je je heerlijk ontspannen.
17 oktober 2018

Contactmoment Nabestaanden

Inloophuis Haaglanden biedt een contactmoment voor nabestaanden van kankerpatiënten aan. Iedereen, die na het overlijden van een partner (of ander familielid) met lotgenoten wil praten, is welkom.
17 oktober 2018

Kidsclub

Iedere 2e woensdagmiddag van de maand is er voor kinderen van 6-12 jaar een Kidsclub in het Inloophuis. Je ontmoet andere kinderen die zelf of in hun familie te maken hebben met kanker.
17 oktober 2018

Yoga

Iedereen kan deze yogales volgen, ook als je lichaam niet zo soepel is.

Activiteiten

center

no-repeat;left top;;

auto

no-repeat;left top;;

auto

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

no-repeat;left top;;

auto