Activiteiten

25 augustus 2021

Haptonomie en borstkanker

Maak op dinsdagochtend 28 september gratis kennis bij ons met Wil van Tol van Haptotherapie Den Haag. Er wordt informatie gegeven, ervaringen uitgewisseld en oefeningen gedaan die jou kunnen ondersteunen in jouw proces.
8 augustus 2021

Ontspanningsmassages en stoelmassages

We bieden ontspanningsmassages aan op maandag- en vrijdagochtend en op woensdagavond. Nieuw zijn ook de mogelijkheid voor stoelmassages! Elke tweede en derde vrijdag van de maand.
1 augustus 2021

Op de koffie

Soms heb je even geen zin om er thuis weer over te beginnen. Wil je anderen niet tot last zijn. Of wil je er even tussenuit en een praatje maken met een bak koffie of thee. Weet dan dat je bij Inloophuis Haaglanden terecht kan.
9 juni 2021

Loskomen en loslaten – van klacht naar kracht

De workshops met meditatie, subtiel lichaamswerk, ademhalings- en klank oefeningen zijn gericht op diepgaande ontspanning en acceptatie. Jens is er weer op vrijdag 17 september.
8 juni 2021

Hervinden veerkracht

Na de diagnose kanker is niets meer hetzelfde en niks is meer vanzelfsprekend. Lotgenotencontact op vrijdagochtend 17 september met Maaltie.
3 juni 2021

Creatief schrijven

Schrijf met ons mee en sta versteld van je eigen schrijfsels op donderdagochtend 16 september.
1 juni 2021

Yoga

Iedereen kan deze yogales volgen, ook als je lichaam niet zo soepel is. We bieden op maandagochtend en woensdagavond yoga aan. Je moet je voor deze lessen aanmelden.
23 april 2021

Open atelier

Wees welkom in ons open atelier waar je lekker creatief aan de slag kunt gaan op vrijdagen. We hebben aardig wat materialen waar je uit kunt kiezen. Verf, pastelkrijt, wol, inkt, vilt, kleurpotloden, borduurgaren, etc.
19 april 2021

Contactmoment nabestaanden

Iedereen, die na het overlijden van een partner (of ander familielid) met lotgenoten wil praten, is welkom. De eerstvolgende bijeenkomst is op 13 oktober.
8 april 2021

Heartpillows maken voor vrouwen met borstkanker

Kom op de tweede vrijdagochtend van de maand naar Inloophuis Haaglanden om hartvormige kussens te maken.
2 maart 2021

Moestuin op ons dakterras

Zit jij graag met je vingers in de aarde? Help dan mee op vrijdagen tussen 10 en 12 uur om onze moestuin aan te leggen op ons dakterras.
17 februari 2021

Ga je mee wandelen?

Even je hoofd leeg maken, lekker rustig bewegen, genieten van de natuur en ondertussen een praatje maken met een van onze vrijwilligers? Geef je op!
7 december 2020

‘Op adem na borstkanker’ online

Je kunt als gebruiker van deze zelfhulpmodule aan de slag met emotioneel herstel, zonder tussenkomst van psycholoog of medisch specialist.
1 december 2020

Huis in actie

Wil jij ons helpen? Samen met KWF komt Inloophuis Haaglanden in actie. We hebben jouw steun hard nodig!
16 maart 2020

Gratis e-book over tongkanker

'Papa gaat over de tong' gaat over de vader van Carlijn die tongkanker en mondbodemkanker heeft overleefd.
15 maart 2020

Gratis webinar over coronavirus en kanker

In deze webinar leggen specialisten uit welke maatregelen er worden genomen om kankerpati├źnten te beschermen tegen het coronavirus.