Activiteiten

18 januari 2021

Inloophuis Haaglanden blijft bereikbaar tijdens lockdown

We staan klaar voor iedereen die een luisterend oor of een praatje kan gebruiken. Dat kan via telefoon, beeldbellen of op afspraak voor een 1 op 1 gesprek in Inloophuis Haaglanden.
17 januari 2021

Spanning rondom kanker in coronatijd

Marike Lub, klinisch psycholoog en psychotherapeut gaat op 4 februari tijdens een interactief webinar in op het thema spanning rondom kanker in coronatijd.
16 januari 2021

Interactieve creatieve workshop op Wereldkankerdag

Doe gratis mee aan de online workshop van kunstenaar Simone van den Heuvel op donderdag 4 februari van 10.30 -11.30 uur.
15 januari 2021

Online tips voor make up en huidverzorging

Door chemotherapie kun je klachten aan de huid krijgen. Hoe verzorg je je huid het best en hoe kun je je mooi opmaken? Doe online mee op 4 februari.
11 januari 2021

Online rondleiding en kennismaking

Speciaal in deze coronatijd geven we je graag op Wereldkankerdag (4 februari) een online rondleiding in Inloophuis Haaglanden.
10 januari 2021

Maatjes gezocht!

In deze coronatijd kan je gevoelens van eenzaamheid ervaren. Of je hebt behoefte om toch eens te praten met iemand die in hetzelfde schuitje zit. Neem contact met ons op.
21 december 2020

Yin Yoga online

Onze vaste yoga docente Bianca geeft online yoga lessen. Zo kun je thuis toch wat oefeningen doen en werken aan je immuunsysteem.
10 december 2020

Loskomen en loslaten via Skype

Onze docent Jens Meijers komt graag met jullie in contact via Skype voor een groepsles met meditatie, klank, ritme en ademwerk uit de yoga.
7 december 2020

‘Op adem na borstkanker’ online

Je kunt als gebruiker van deze zelfhulpmodule aan de slag met emotioneel herstel, zonder tussenkomst van psycholoog of medisch specialist.
1 december 2020

Huis in actie

Wil jij ons helpen? Samen met KWF komt Inloophuis Haaglanden in actie. We hebben jouw steun hard nodig!
16 maart 2020

Gratis e-book over tongkanker

'Papa gaat over de tong' gaat over de vader van Carlijn die tongkanker en mondbodemkanker heeft overleefd.
15 maart 2020

Gratis webinar over coronavirus en kanker

In deze webinar leggen specialisten uit welke maatregelen er worden genomen om kankerpati├źnten te beschermen tegen het coronavirus.