Voor het dagelijks reilen en zeilen van ons inloophuis, en ook voor onze activiteiten, zijn wij compleet afhankelijk van donaties in geld en in natura.


Doneren

doneren

Wil jij ons helpen en steunen, wij zijn je daar erg dankbaar voor. Maak het gewenste bedrag over op rekening NL91 RABO 03.00.601.999 ten name van Inloophuis Haaglanden onder vermelding van ‘eenmalige donatie’ en je adresgegevens.

Wij danken je bij voorbaat voor je steun!
Wat kan jij doen als bedrijf?

Partner worden

Voor 500 euro per jaar kan je Partner worden van het Inloophuis en steun je ons enorm. Je krijgt er uiteraard ook wat voor terug. Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor Partners, ontvangt vier keer per jaar onze digitale nieuwsbrief Raakvlak en wordt vermeld met (bedrijfs)naam op onze website en in onze nieuwsbrief. Omdat het Inloophuis een goed doel is met ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status, is je schenking volledig aftrekbaar voor de fiscus.

Donatie als alternatief cadeau

Een feestelijke gebeurtenis is hèt moment om aan relaties je voorkeur voor steun aan het Inloophuis duidelijk te maken. Laat het Inloophuis delen in je feestvreugde en maak een donatie in plaats van een kerst- verjaardags- of jubileumcadeau.

Giften

Als bedrijf kan je ons steunen met een gift. Onder bepaalde voorwaarden kan je deze aftrekken van de omzetbelasting.

Wat kan jij doen als particulier?

Vriend worden

Iedereen heeft vrienden nodig. Dat geldt ook voor ons. Wil je graag Vriend van het Inloophuis worden, dan stellen wij dit zeer op prijs. Je wordt al Vriend voor 25 euro per jaar; meer mag uiteraard. Als Vriend ontvang je vier keer per jaar onze digitale nieuwsbrief Raakvlak.

Eenmalige donaties

Wij zijn ook blij met een eenmalige donatie. Maak het gewenste bedrag over op rekening NL91 RABO 03.00.601.999 ten name van Inloophuis Haaglanden onder vermelding van ‘eenmalige donatie’ en je adresgegevens.

Bijzondere vormen van eenmalige donaties zijn cadeaugeld (verjaardag, bruiloft, jubileum), en collectegelden (kerkdienst, uitvaartdienst). Soms komen deze donaties in aanmerking voor belastingaftrek.

Schenkingen

Als je je gift notarieel vastlegt in een schenkingsakte, is deze volledig aftrekbaar, mits de schenking voor een periode van minstens vijf jaar wordt vastgelegd. Stichting Inloophuis Haaglanden betaalt en verzorgt de notariële akte bij periodieke schenkingen vanaf minimaal 150 euro per jaar.

Nalatenschap

Tijdens je leven kun je regelen dat je (een deel van) jouw geld na jouw overlijden aan Inloophuis Haaglanden nalaat.

Steun ons in natura

Goederen of diensten in natura, van bedrijven of van particulieren, zijn altijd van harte welkom. Denk aan PR-materiaal, relatiegeschenken, materialen voor creatieve activiteiten (klei, verf, papier, penselen), hulp met het pand onderhouden (bijv. schilderwerk), en ICT benodigdheden.

Je kunt ook tijdelijke kostenposten overnemen, zoals de telefoon- of energierekening, het drukwerk, de koffie en thee, de portokosten, het jaarlijkse vrijwilligersuitje, de Kidsclub kosten, of verzorging van tuin en terras.

Iedereen kan in actie komen

Zet een fondsenwervingsactie op
Of je een bedrijf, instelling, serviceclub, amateurorkest, school, enz., of particulier bent, kan je zelf een fondsenwervingsactie opzetten om geld te genereren voor het Inloophuis. Voorbeelden zijn een kunstveiling, een benefietavond, een bloembollenactie, een wijnactie of een sponsorloop.
Je kunt ook op je eigen manier geld inzamelen voor het Inloophuis. Neem deel aan een sportief evenement zoals de Wateringse Veldloop, verkoop zelfgemaakte sieraden, bak taartjes of ga een uitdaging aan met collega’s en laat je sponsoren. Je kunt ook een avondje meelopen tijdens onze jaarlijkse collecte. Nog een manier om ons te steunen is om vrijwilliger te worden bij het Inloophuis. Zie hiervoor Vrijwilligers.
Heb je een creatief idee of wil je je aanmelden voor de collecte? Bel ons op 070 30 80 654 of stuur een e-mail naar info@inloophuishaaglanden.nl