Vrijwilligers

Wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan herstel en verwerking van mensen die met kanker te maken hebben? Of wil je graag jouw talenten inzetten en werken in een professionele vrijwilligersorganisatie? We hebben een aantal interessante vacatures:

Administratieve kracht
We zoeken een vrijwillige administratieve kracht die in overleg met de huidige administratieve vrijwilligers een aantal structurele klussen gaat verrichten. Je kunt hierbij denken aan het versturen van de maandelijkse activiteitenkalenders en het maken van het kwartaalrooster voor de gastvrouwen en gastheren.

Gastvrouwen en gastheren
Wij zijn tevens op zoek naar gastvrouwen en gastheren voor in het Inloophuis én in het HagaZiekenhuis. In het Inloophuis voor de ma-, di- en do.ochtend of -middag, de wo.avond van 19.00-21.00 uur en de vr.ochtend. In het HagaZiekenhuis hebben we mensen nodig voor de di- en do.ochtend.

Wat heb je nodig? Een warm hart, niet snel oordelen, gastvrijheid en aandacht voor onze gasten en ons huis. Het Inloophuis zorgt voor een opleiding.


ICT'ers
Wij zoeken twee vrijwillige ICT’ers die op afroep ervoor zorgen dat de medewerkers in het kantoor van het Inloophuis hun werk zonder problemen kunnen uitoefenen. Je bent voornamelijk bezig met het incidenteel onderzoeken en oplossen van problemen op de PC’s , printer, internetverbinding, netwerken, beveiligingssoftware, dataopslag en andere applicaties van de gebruikers. Bij nieuwe installaties of gebruik van nieuwe applicaties maak je een korte instructie voor de gebruikers. Verder adviseer je de gebruikers over het veilig werken op het netwerk.
Je hebt ervaring met Windows 10, kennis van routers en firewalls, kennis en ervaring met hardware aspecten van PC's en bekabeld netwerk. Je bent analytisch en creatief en zoekt net zolang totdat je het probleem hebt opgelost en je voelt je verantwoordelijk voor het werkgemak van de gebruikers.

Wij bieden een gezellig team, zinvol en uitdagend werk, scholing, een vrijwilligersovereenkomst, een vrijwilligerspas met leuke kortingen, een evt. reiskostenvergoeding en waardevolle contacten.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Bel coördinator Brigitte Buddingh: 070 308 06 54.