Vrijwilligers

Wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan herstel van mensen die met kanker te maken hebben (gehad) of hun naasten? Of wil je graag jouw talenten inzetten en werken in een professionele vrijwilligersorganisatie? We hebben een aantal interessante vacatures:

Activiteitenbegeleiders
Ben je creatief? Zit je graag met je handen in de klei, of doe je aan haken en breien, of kan je overweg met verschillende materialen? Wellicht wil je onze gasten gaan begeleiden tijdens ons dagelijks open atelier? We gaan graag met je in gesprek! Ook zijn we op zoek naar activiteitenbegeleiders die graag een spelletje meespelen met onze gasten en dit ook organiseren. Of heb je meer met muziek luisteren met de gasten en vragen wat hen raakt of waarom ze een nummer graag horen. En heb je zelf een activiteit bedacht waarvan je denkt dat die passend is voor onze doelgroep, dan gaan we ook graag met je in gesprek.

Inval yoga docent
Onze yogalessen op maandag en dinsdag zijn geliefd. Soms komt het voor dat een docent met vakantie is of ziek wordt. Voor dit soort momenten zijn we op zoek naar invallers, op korte of lange termijn. Het is belangrijk dat je de bewegingen kunt aanpassen aan wat de gasten, die geraakt zijn door kanker, aankunnen. Interesse? Neem contact met ons op!

Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Wij bieden een gezellig team, zinvol en uitdagend werk, scholing, een vrijwilligersovereenkomst, en waardevolle contacten. Mail jouw motivatie en c.v. naar info@inloophuishaaglanden.nl of bel voor meer informatie met coördinator Nathalie van Eck: 070 308 06 54