Vrijwilligers

Wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan herstel en verwerking van mensen die met kanker te maken hebben? Of wil je graag jouw talenten inzetten en werken in een professionele vrijwilligersorganisatie? We hebben een aantal interessante vacatures:

Klusjesman of -vrouw
Heb jij wat uurtjes over en wil je deze graag inzetten voor een goed doel? Bij Inloophuis Haaglanden kunnen we jou en jouw diensten goed gebruiken. We zoeken iemand die als het nodig is, naar het Inloophuis komt en zelfstandig reparaties kan uitvoeren. Denk aan het repareren van een tafel, een lekkende kraan, het ophangen van materiaal of het ophalen/wegbrengen van spullen. Je bent van harte welkom om ons vrijwilligersteam te komen versterken.

Tuinman of -vrouw
Heb jij groene vingers? In het Inloophuis hebben we een wilde voortuin, die nodig opgeknapt moet worden. Er moet worden geschoffeld en gesnoeid door iemand die er verstand van heeft. Ook ons terras op de eerste etage moet worden bijgehouden. Gaan jouw groene vingers al jeuken? Zit jij af en toe graag met je handen in de klei en wil je onze tuin en terras bijhouden? Dan ben je van harte welkom om ons vrijwilligersteam te komen versterken.

Gastvrouwen en gastheren
Wij zijn tevens op zoek naar gastvrouwen en gastheren voor in het Inloophuis én in het HagaZiekenhuis. In het Inloophuis voor de ma-, di- en do.ochtend of -middag, de wo.avond van 19.00-21.00 uur en de vr.ochtend. In het HagaZiekenhuis hebben we mensen nodig voor de di- en do.ochtend.

Wat heb je nodig? Een warm hart, niet snel oordelen, gastvrijheid en aandacht voor onze gasten en ons huis. Het Inloophuis zorgt voor een opleiding.


Wij bieden een gezellig team, zinvol en uitdagend werk, scholing, een vrijwilligersovereenkomst, een vrijwilligerspas met leuke kortingen, een evt. reiskostenvergoeding en waardevolle contacten.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Bel coördinator Nathalie van Eck: 070 308 06 54.