Vrijwilligers

Wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan herstel en verwerking van mensen die met kanker te maken hebben? Of wil je graag jouw talenten inzetten en werken in een professionele vrijwilligersorganisatie? We hebben een aantal interessante vacatures:

Secretaris voor het bestuur
Wij zoeken een secretaris voor het bestuur die de volgende werkzaamheden voor ons kan verrichten: Agenda verzorgen voor de bestuursvergadering (± 1 maal in de 6 weken), diverse bijlagen voor de vergadering verzamelen en samen met agenda versturen, notuleren tijdens de vergadering en uitwerken, het bijhouden en in de gaten houden van een actiepuntenlijst (overzicht van de te ondernemen acties, o.a. naar aanleiding van de vergadering), en overige voorkomende (administratieve) werkzaamheden.

Tuinman of -vrouw
Heb jij groene vingers? In het Inloophuis hebben we een wilde voortuin, die nodig opgeknapt moet worden. Er moet worden geschoffeld en gesnoeid door iemand die er verstand van heeft. Ook ons terras op de eerste etage moet worden bijgehouden. Gaan jouw groene vingers al jeuken? Zit jij af en toe graag met je handen in de klei en wil je onze tuin en terras bijhouden? Dan ben je van harte welkom om ons vrijwilligersteam te komen versterken.

Gastvrouwen en gastheren
Wij zijn tevens op zoek naar gastvrouwen en gastheren voor in het Inloophuis op vrijdagochtend.

Wat heb je nodig? Een warm hart, niet snel oordelen, gastvrijheid en aandacht voor onze gasten en ons huis. Het Inloophuis zorgt voor een opleiding.

< Wij bieden een gezellig team, zinvol en uitdagend werk, scholing, een vrijwilligersovereenkomst, een evt. reiskostenvergoeding en waardevolle contacten.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Bel coördinator Nathalie van Eck: 070 308 06 54 of mail naar info@inloophuishaaglanden.nl