Vrijwilligers

Wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan herstel van mensen die met kanker te maken hebben (gehad) of hun naasten? Of wil je graag jouw talenten inzetten? Inloophuis Haaglanden werkt al meer dan 15 jaar met vrijwilligers en samen zorgen we ervoor dat onze gasten zich bij ons thuis voelen en een luisterend oor vinden. Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zoeken op dit moment:

Gastheer/gastvrouw
Ben jij op zoek naar betekenisvol vrijwilligerswerk? Wil jij gasten die te maken hebben (gehad) met kanker) helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren? Vind jij het leuk om gesprekken met gasten te voeren? Heb je affiniteit met de doelgroep en met Positieve Gezondheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier meer.

Werkvoorbereider
Vind jij het heerlijk om to do lijstjes af te vinken? En hou je er van om voorbereidende taken uit te voeren voor ons waardoor wij onze gasten die geraakt zijn door kanker nog fijner kunnen bijstaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees hier meer.

Diverse activiteitenbegeleiders
Ben je creatief? Organiseer je graag spelletjes, of dans je of luister je graag naar muziek met onze gasten. Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Dan gaan we graag met je in gesprek. Lees hier meer.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Wat bieden wij:
- een leuke werkplek in een dynamisch team
- contact met verschillende gasten en andere vrijwilligers
- basistraining gericht op communicatieve vaardigheden en achtergrondinformatie over de impact van kanker
- workshop Positieve Gezondheid
- flexibiliteit
- team uitjes
Nieuwsgierig geworden? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet. Stuur een motivatiebrief naar info@inloophuishaaglanden.nl Dat is ook het mailadres waar je terecht kan met vragen. Liever eerst een bakje koffie drinken in ons Inloophuis? Ook dan ben je van harte welkom!