Vrijwilligers

Gastvrouwen en gastheren gezocht

Wegens verruiming van openingstijden, zijn wij op zoek naar gastvrouwen en gastheren. We hebben vrijwiligers nodig voor in het Inloophuis én in het HagaZiekenhuis. In het Inloophuis voor de ma-, di- en do.ochtend of -middag, de ma.avond van 19.00-21.00 uur en de vr.ochtend. In het HagaZiekenhuis voor di.ochtend en do.middag.

Wat heb je nodig? Een warm hart, niet snel oordelen, gastvrijheid en aandacht voor onze gasten en ons huis. Het Inloophuis zorgt voor een opleiding.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Bel Brigitte Buddingh, onze coördinator: 070 308 06 54.

Inloophuis Haaglanden is een professionele vrijwilligersorganisatie. Dat wil zeggen dat naast de twee betaalde coördinatoren, de organisatie wordt bemenst door vrijwilligers, die allen zijn toegerust voor hun taak. Of dat nu elke week is of een keer per kwartaal. Wij hebben verschillende soorten vrijwilligerswerk, zoals gastvrouwen/gastheren, mensen die een activiteiten willen organiseren en begeleiden, administratieve kanjers, of mensen met groene vingers.

Wij zoeken mensen voor de volgende functies:

  • Gastvrouw/gastheer voor het ondersteunen van onze gasten: je biedt een luisterend oor, voert gesprekken en zorgt voor een fijne sfeer. Wij zorgen voor een training.
  • Gastvrouw/gastheer voor het ondersteunen van patiënten in het HagaZiekenhuis Leyweg op diverse oncologische afdelingen. Je biedt een luisterend oor en voert gesprekken. Wij zorgen voor een training.
  • Organisatietalent: mensen die goed zijn in het bedenken, organiseren en begeleiden van activiteiten. Dit kan eenmalig zijn of meer structureel.
  • Administratief talent: het ondersteunen van onze administratie door afgebakende klussen te doen, bv. het maandelijks versturen van de activiteitenkalenders.

Ook scholieren/studenten zijn welkom voor bijvoorbeeld eenmalige klussen of incidentele ondersteuning.

Heb je interesse? Bel 070 – 308 06 54 en vraag naar Brigitte Buddingh en/of meld je aan voor onze informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk op zaterdag 9 maart van 10.00-12.00 uur.